Ta witryna korzysta z plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania wyświetlanych stron dla indywidualnych użytkowników. Z takich technologii mogą też korzystać współpracujący z nami reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. Możesz zmienić ustawienia dotyczące plików cookies w swojej przeglądarce. Dalsze korzystanie z serwisu bez zmiany ustawień plików cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji na ten temat można przeczytać tutaj.
Menu g?ówne
Aparaty



FOTORECENZJE

[ recenzje - strona główna | nowe | najpopularniejsze | najlepiej oceniane | losowo ]

   specyfikacja Canon EOS 600D      recenzje (15)      ceny   
  najpopularniejsze





aparaty cyfrowe / Canon

Canon EOS 600D


wyposażenie w funkcje :  9
wygoda obsługi :  9
jakość wykonania :  9
zdjęcia :  9
cena/możliwości :  8
ocena globalna :  9
producent : Canon
recenzje : 15
(szczegóły)
obiektyw/ogniskowaW zale?no?ci od obiektywu
obiektyw/przysłonaW zale?no?ci od obiektywu
matryca/pikseli18.7 Mpix
ISOAuto (ISO 100-6400),100,200,400,800, 1600,3200,6400 ISO w skoku co 1 EV,
12800 ISO (tryb rozszerzony).
czasy migawki30s - 1/4000s.
LCDOdchylany i obrotowy, 3.0 calowy
karty pamięciSecure Digital (SD/SDHC/SDXC)




Recenzje


[ Recenzje | szczegóły oceny | prośba o zmianę opisu | błędny link | napisz własną recenzję
i dodaj ocenę
]

W sumie 15 recenzji


  autor: Nefie
  30-04-2014
wyposażenie w funkcje :  10
wygoda obsługi :  10
jakość wykonania :  9
zdjęcia :  9
cena/możliwości :  10
ocena globalna :  9
Canon EOS 600D :: sprawdź cenę ze skąpiec.pl
Do?wiadczenie autora w fotografii:
Fotografuj? amatorsko od kilku lat. G?ównie portrety i makro.
Zalety:
Dosy? ?atwy w obs?udze (moja pierwsza lustrzanka, wi?c niew?tpliwie to zaleta), ?adne kolory, obrotowy ekran.
Wady:
-
Inny sprz?t dobrze znany i u?ywany przez autora:
Cyfrówki
Podsumowanie:
Polecam - ?wietna opcja dla amatorów i osób, które przerzucaj? si? z cyfrówek na lustra.

 

  autor: Skylark62
  20-06-2013
  liczba ocen: 1
  średnia ocen: 9.0
wyposażenie w funkcje :  10
wygoda obsługi :  10
jakość wykonania :  7
zdjęcia :  10
cena/możliwości :  10
ocena globalna :  9
Canon EOS 600D :: sprawdź cenę ze skąpiec.pl
Do?wiadczenie autora w fotografii:
Fotografuj? tak na powa?nie 22 lata. Portrety, przyroda pejza?e, makro.
Zalety:
Odwzorowanie kolorów, szybko??, wygoda obs?ugi, fajne menu.
Wady:
odklejaj?ca si? guma przy spu?cie migawki, oprogramowanie do obróbki cienkie no có? za darmo. Wol? lightrooma.
Inny sprz?t dobrze znany i u?ywany przez autora:
Zenith 12xp bardzo d?ugo, potem by? Canon EOS 300V analogowy, teraz EOS 600d
Podsumowanie:
Zaraz po premierze kosztowa? ko?o 3000,- kupi?em go dwa miesi?ce temu z torb? org Canon i z kart? 4 gb za 2050. Za te pieni?dze rewelacja

 

  autor: robk1
  04-06-2013
  liczba ocen: 3
  średnia ocen: 8.7
wyposażenie w funkcje :  10
wygoda obsługi :  10
jakość wykonania :  9
zdjęcia :  10
cena/możliwości :  10
ocena globalna :  9
Canon EOS 600D :: sprawdź cenę ze skąpiec.pl
Do?wiadczenie autora w fotografii:
Fotografuj? amatorsko od kilkunastu lat. Mia?em w r?ku kilka aparatów min. Practica MTL5 oraz kilka kompaktów.
Zalety:
Odpowiednia waga, wielko?? nie za du?a i stosunkowo wysokie iso. Gdyby cena pó?ki wy?szej EOS XXD by?a znacznie ni?sza pewnie nie by?o by EOSów XXXD i XXXXD.
Wady:
Brak tego co jest w wy?szych modelach.
Inny sprz?t dobrze znany i u?ywany przez autora:
PRACTICA MTL5, canon PS A510, canon PS A630, fuji sx6500fd, fuji HS 10.
Podsumowanie:
Aparat idealny dla amatora, ma to wszystko, co mo?e si? przyda?, móg?by by? chocia? troch? uszczelniony kosztem kilku pikseli. Oceniam wzgl?dem tej pó?ki, a pisanie o s?abych efektach w s?abym ?wietle to b??d, wystarczy zmieni? szkie?ko i jest ok. zreszt? to w?a?nie zaleta lusterka.

 

  autor: anonimowy
  30-03-2013
wyposażenie w funkcje :  10
wygoda obsługi :  10
jakość wykonania :  9
zdjęcia :  9
cena/możliwości :  10
ocena globalna :  9
Canon EOS 600D :: sprawdź cenę ze skąpiec.pl
Do?wiadczenie autora w fotografii:
Fotografuj? amatorsko od 3 lat.
Zalety:
Zalet jest du?o. Przede wszystkim stosunek ceny do jako?ci. Po wyj?ciu 700d jest 600d jest bardziej op?acalnym wyborem. Menu jasne i przejrzyste, wszystko na swoim miejscu, nie ma ba?aganu. Fajny uchylny ekran bardzo przydatny do makro. Ogólnie cena do jako?ci jest jak najbardziej w porz?dku.
Wady:
LV- katastrofa, nie da si? pracowa? na nim, ale czy to jest istotna wada? jak dla mnie nie.
Inny sprz?t dobrze znany i u?ywany przez autora:
Canon 500d
Podsumowanie:
Je?li kto? si? zastanawia pomi?dzy d600 d650 d700 Nikon d5100 jak dla mnie wybór jest jasny. Ja stawiam na 600d

 

  autor: Karolina
  email widać po zalogowaniu
  09-01-2013
wyposażenie w funkcje :  10
wygoda obsługi :  10
jakość wykonania :  9
zdjęcia :  10
cena/możliwości :  9
ocena globalna :  9
Canon EOS 600D :: sprawdź cenę ze skąpiec.pl
Do?wiadczenie autora w fotografii:
Fotograf amator . Od kilku lat interesuj? si? fotografi? , lecz dopiero teraz mog?am sobie pozwoli? na lepszy sprz?t.
Zalety:
Zalety ? Jest ?wietny . Wszystkie opcje ma na wierzchu,a nie schowane w menu aparatu w które trzeba wchodzic i wybiera?. Kolejna zaleta to ekran ! Naprawd? genialne! Obrotowy ekran to jest to . Dobra jako??.
Wady:
Wad oprócz tego ?e na trybie fotografowania ale nie przez wizjer tylko monitorek ( przepraszam za okre?lenie!) d?ugo mi ?apie ostro?? nie widz? . No mo?e poza cen? jeszcze... ALE JEST WART JEJ . :)
Inny sprz?t dobrze znany i u?ywany przez autora:
Olympus FE-310
Podsumowanie:
bardzo dobry aparat zarówno dla amatorów jak i profesjonalistów . jak najbardziej polecam :)

 

  autor: Andrzej
  email widać po zalogowaniu
  19-08-2012
wyposażenie w funkcje :  10
wygoda obsługi :  10
jakość wykonania :  8
zdjęcia :  9
cena/możliwości :  9
ocena globalna :  9
Canon EOS 600D :: sprawdź cenę ze skąpiec.pl
Do?wiadczenie autora w fotografii:
Jestem fanem fotografii, chyba od zawsze.
Zalety:
Lustrzanka Canon EOS 600D + obiektyw 18-135mm IS to inna bajka, konkretnie ten zestaw z tym obiektywem spe?nia moje wymagania, (na razie), ?wietne spisuje si? w fotografii rodzinnej, przyrodniczej, czy architekturze, do makro te? cho? tu ma?y minus, dzia?a poprawnie od 45cm, to za ma?o, do takiego zestawu proponuj? obiektyw Canona EF 50 mm f/1.8 II, sta?ka, ?wietny do portretu, jego cena nie przekroczy 500 z?,makro podobnie jak w "du?ym" obiektywie od 45cm, urz?dzenie "kr?ci" filmy, jakiej jako?ci nie sprawdza?em i nie b?d? sprawdza?,wychodz? z za?o?enia ?e od tego jest kamera, a do zdj?? aparat, do poprawnego i szybkiego zapisu zdj?? potrzebna karta, cho?by taka- SanDisk SecureDigital 8GB Extreme VIDEO HD 30MB/s SDHC, mam t? kart? jest szybka w zapisie jak i w odczycie, cena oko?o 90z?, mo?na kupi? karty wi?kszej pojemno?ci do 64GB i du?o szybsze, lecz cena jest duuu?o wi?ksza, sumuj?c na plus - zestaw w dobrej cenie, szczególnie godny uwagi jest obiektyw o ekwiwalencie ogniskowej dla formatu 35 mm: 28.8-216 przy minimalnej ogniskowej 45mm. Zestaw do "rozbudowy", rozmieszczenie przycisków obs?ugi, tam gdzie si? ich spodziewamy, ergonomia i "dobrze le?y" zreszt? to CANON - polecam
Wady:
Na minus - Najs?abszym punktem lustrzanki Canon EOS 600D, jest do??czony akumulator,7.2 V, pojemno?? 1120 mAh "zrobi" oko?o 180 fotek i kaput, szybka potrzeba dokupienia drugie lub gripa, kolejny minus to - marnej jako?ci plastik z którego wykonany jest korpus, zostawia ?lady mnie to denerwuje.
Inny sprz?t dobrze znany i u?ywany przez autora:
Chyba piewszym aparatem by? DRUCH na film 6x6, po paru latach AMI, a potem zbiegiem okoliczno??i zdoby?em PRACTICE BX, a kolega mia? ZORKI 5, pami?tam mieli?my na spó?? powi?kszalnik NARCYZ, na kolejne tam urodziny dosta?em od ojca u?ywany ZENIT-E, to dopiero by?o cudo, d?ugie lata go mia?em, u?ytkowa?em te? SMIENA 8M, aparacik który ci?gle si? psu? , ale zawsze sz?o go jako? naprawi?, potem przyszed? czas na Pentax MZ-50, u?ytkowany par? dobrych lat, jeszcze go mam, i jest sprawny, par? lat temu kupili?my ju? cyfrowy Pentax K2000, a w mi?dzy czasie hybrydy Panasonica FZ-5, FZ-10, teraz FZ-100, wszystkie te aparaty te z tamtych lat i obecnych, oceniam wysoko, jednak obecna lustrzanka Canon EOS 600D z obiektywem Canon EF-S 18-135 mm f/3,5-5,6 IS to inna bajka, konkretnie ten zestaw z tym obiektywem spe?nia moje wymagania, (na razie, cho? mam ju? wypatrzony obiektyw Canon 70-300 mm f/4.0-f/5.6 L IS USM )
Podsumowanie:
Z pe?n? ?wiadomo?ci? POLECAM ten zestaw, spe?ni wymagania ka?dego - na pocz?tek, bo mo?liwo?ci rozbudowy s? oooooolbrzymie.

 

  autor: fati
  23-06-2012
wyposażenie w funkcje :  10
wygoda obsługi :  10
jakość wykonania :  10
zdjęcia :  10
cena/możliwości :  8
ocena globalna :  9
Canon EOS 600D :: sprawdź cenę ze skąpiec.pl
Do?wiadczenie autora w fotografii:
zajmuje si? fotografi? amatorsko ,od niedawna jestem posiadaczem canona eos 600d
Zalety:
zalety doskonale rozmieszczone menu wszystko pod r?k? wszystkie ustawienia nawet te fabryczne czyli portret pejza? itd mo?na swobodnie modyfikowa? pod swoje oko oprócz tego 3 ustawienia indywidualne, bardzo szybka migawka, du?y zakres przes?ony,czu?o?? do 1600 super fotki bez ziarna,szybki wybór swoich ustawie? ,regulacja si?y b?ysku lampy wbudowanej,po prostu mega sprz?t i tyle
Wady:
wady hm za ma?y uchwyt za który si? trzyma aparat ale mo?na si? przyzwyczai?
Inny sprz?t dobrze znany i u?ywany przez autora:
wcze?niejsze aparaty canon s1is kompakt ,fuji s9600 hybryda polecam do nauki, odradzam amatorom
Podsumowanie:
aparat dla zawodowców i amatorów intuicyjne menu wszystkie najwa?niejsze funkcje pod r?k?

 

  autor: Izulec
  email widać po zalogowaniu
  26-05-2012
wyposażenie w funkcje :  9
wygoda obsługi :  9
jakość wykonania :  10
zdjęcia :  10
cena/możliwości :  8
ocena globalna :  9
Canon EOS 600D :: sprawdź cenę ze skąpiec.pl
Do?wiadczenie autora w fotografii:
Amatorsko fotografuj? od 3 lat- g?ównie portrety chocia? lubi? robi? zdj?cia wszystkiemu co interesuj?ce.
Zalety:
Odchylany ekran strasznie si? przydaje je?eli trzeba zej?? nisko lub uchwyci? co? co jest wysoko, szybki i celny AF przez kiedy fotografuje si? przez wizjer, tryb manualny daje du?o mo?liwo?ci- nie wiem jak z automatycznymi bo nie u?ywam, bardzo fajny uchwyt jak na moje ma?e d?onie cho? s?ysza?am, ?e przy du?ych d?oniach nie ma problemów, nie ?lizga si? i ?adnie mie?ci si? w r?ce. Bardzo por?czne przyciski na korpusie i przycisk INFO. bardzo przydatny je?eli zaczyna si? z fotografi?. Do tego ma?y, lekki i przydaje si? praktycznie wsz?dzie! Bateria bardzo wytrzyma?a. + cenowo stoi dobrze, kupione na internecie. Wersja ameryka?ska Rebel T3i wychodzi o wiele taniej ni? 600D a to ten sam aparat.
Wady:
Bardzo s?aby AF przy Live View i kolory cz?sto wychodz? zbyt nasycone, trzeba ogólnie majstrowa? przy kolorach aby uzyka? jak najlepsze i najbardziej realistyczne. Ogólnie du?o wad nie ma.
Inny sprz?t dobrze znany i u?ywany przez autora:
Sony a300, cyfrówki.
Podsumowanie:
Jestem bardzo zadowolona z aparatu, jest to moja druga lustrzanka i troch? trudno mi si? przyzwyczai? jeszcze- mam dwa tygodnie ale troche jeszcze obco czuj? si? z tym Canonem. Na zdj?cia nie narzekam, jestem strasznie zadowolona i nied?ugo b?d? sprawdza? jak si? sprawdza w filmowaniu. Bateria mi starcza na bardzo d?ugo co jest wielkim plusem!

 

  autor: k3
  email widać po zalogowaniu
  23-02-2012
wyposażenie w funkcje :  10
wygoda obsługi :  8
jakość wykonania :  8
zdjęcia :  10
cena/możliwości :  8
ocena globalna :  8
Canon EOS 600D :: sprawdź cenę ze skąpiec.pl
Do?wiadczenie autora w fotografii:
Amatorsko od kilku lat, g?ównie ludzi i pejza?e.
Zalety:
Rewelacyjna jako?? zdj?? (nawet przy wysokich czu?o?ciach) Bardzo ma?a ilo?? szumu w zakresie 100-800 ISO, wy?ej nie ma te? tragedii. Co do trybów auto si? nie wypowiadam bo ich nie u?ywam. Tryby manualne daj? szeroki zakres mo?liwo?ci. Bajer na plus tego aparatu - odchylany ekran
Wady:
katastrofalne Live View - Autofocus w tym trybie to jedna wielka katastrofa czy to do zdj?? czy do kr?cenia filmów. Potwierdzam s?owa poprzedników przy filmowaniu s?ycha? prac? silnika. Osobi?cie wol? ustawia? ostro?? r?cznie i jest o wiele lepiej i 100x szybciej ni? na AF
Inny sprz?t dobrze znany i u?ywany przez autora:
Sony a390 Nikon l110
Podsumowanie:
Dla mnie aparat rewelacyjny, nie oczekiwa?em niczego wi?cej. Osoba która b?dzie pierwszy raz trzyma?a lustrzank? w r?ce b?dzie musia?a si? sporo nawygina?, zw?aszcza z nieszcz?snym Live View, mimo to POLECAM.

 

  autor: Roman
  email widać po zalogowaniu
  13-02-2012
wyposażenie w funkcje :  7
wygoda obsługi :  6
jakość wykonania :  9
zdjęcia :  8
cena/możliwości :  6
ocena globalna :  7
Canon EOS 600D :: sprawdź cenę ze skąpiec.pl
Do?wiadczenie autora w fotografii:
Fotografuj? amatorsko od wielu lat, ale obecnie tylko foto rodzinne i okazjonalne, inne sporadycznie
Zalety:
Je?eli masz du?o czasu to mo?na wszystko ustawi? r?cznie i wtedy jest OK ?adna ostro?? zdj?? je?eli ju? j? ustawi prawid?owo lub r?cznie Dobra bateria
Wady:
- tryb automatyczny gorszy ni? w najta?szych kompaktach - nie nadaje si? do fotografii rodzinnej - osoby bez do?wiadczenia maj? powa?ny problem z tym aparatem a jako?? zdj?? jest przypadkowa (fatalny tryb automatyczny) - Przy filmowaniu praktycznie nie mo?na przestawi? ostro?ci - b.d?ugo szuka, a ha?as obiektywu nagrywa si? b.g?o?no na filmie - przy d?u?szych obiektywach wida? jego cie? przy wbudowanej lampie - kiepsko wida? ostro?? przy ustawianiu r?cznym
Inny sprz?t dobrze znany i u?ywany przez autora:
Panasonic FZ30 - du?o wygodniejszy, cho? jako?? zdj?? ni?sza Canon EOS300 smiena - takiej jako?ci obiektywu nie maj? nawt b.drogie aparaty
Podsumowanie:
Ogólnie jestem zawiedziony tym aparatem. D?ugo ustawia ostro??, automatycznie dziwacznie wybiera pola ostro?ci, cz?sto nie mo?e ustawi? ostro?ci. Ja jako? daj? rad? ale dzieci i ?ona wol? starego pansonica

 

  autor: marta
  17-12-2011
wyposażenie w funkcje :  9
wygoda obsługi :  10
jakość wykonania :  9
zdjęcia :  8
cena/możliwości :  8
ocena globalna :  8
Canon EOS 600D :: sprawdź cenę ze skąpiec.pl
Do?wiadczenie autora w fotografii:
amatorsko od miesi?ca
Zalety:
jeszcze nie wiem
Wady:
zarówno w trybie auto jak i w trybie manualnym wychodz? czerwone twarze. Jak w trybie auto wy??czy? flesz ?
Inny sprz?t dobrze znany i u?ywany przez autora:
...
Podsumowanie:
...

 

  autor: Ania
  email widać po zalogowaniu
  11-11-2011
wyposażenie w funkcje :  9
wygoda obsługi :  10
jakość wykonania :  10
zdjęcia :  9
cena/możliwości :  7
ocena globalna :  9
Canon EOS 600D :: sprawdź cenę ze skąpiec.pl
Do?wiadczenie autora w fotografii:
Amatorsko ok.3 lat
Zalety:
Macie 100% racje pisz?c t? recenzje w pierwszy dzie? nie zapozna?am sie dokladnie z ustawieniami itp. JEST IDEALNY. uwielbiam robic nim zdjecia coraz bardziej czuje milosc do fotografi. Leciutki, odchylony ekran.
Wady:
jak na dzien dzisiejszy-brak.
Inny sprz?t dobrze znany i u?ywany przez autora:
sony alfa 390, cyfrowki
Podsumowanie:
Szkoda ?e nie moge usunac poprzedniej recenzji bo bardzo zle go ocenilam. Uwazam ze jest to idealny aparat dla profesjonalistow jak i amatorow. Zawsze mozna kupic obiektyw ( ja mysle na razie nad tanim, zywklym sprzetem 55 mm 1,8) POLECAAAAAM!

 

  autor: czupakabra
  email widać po zalogowaniu
  21-10-2011
wyposażenie w funkcje :  10
wygoda obsługi :  10
jakość wykonania :  9
zdjęcia :  10
cena/możliwości :  9
ocena globalna :  9
Canon EOS 600D :: sprawdź cenę ze skąpiec.pl
Do?wiadczenie autora w fotografii:
Amatorsko od kilkunastu lat
Zalety:
Ma?y, tani, nafaszerowany funckcjami, niewielka ró?nica pomi?dzy nim a 60D i 7D. W 99% przypadkó - niezauwa?alna. Matryca nawet przy gorszych obiektywaw daje super ostre zdj?cia.
Wady:
niewiele
Inny sprz?t dobrze znany i u?ywany przez autora:
eos 50D, 350D,
Podsumowanie:
?wietny aparat dla poczatkuj?cych i zaawansowanych, j?li kto? pisze o nieostrych zdj?ciach - nie wie jak przetestowa? aparat

 

  autor: Pawe?
  email widać po zalogowaniu
  31-08-2011
wyposażenie w funkcje :  10
wygoda obsługi :  8
jakość wykonania :  8
zdjęcia :  9
cena/możliwości :  8
ocena globalna :  8
Canon EOS 600D :: sprawdź cenę ze skąpiec.pl
Do?wiadczenie autora w fotografii:
Fotografuj? amatorsko od dziecka. Zaczyna?em od Zenita, potem by?y cyfrówki. Fotografuj? g?ównie przyrod? (zwierz?ta).
Zalety:
D?ugo mo?na wymienia?: -odchylany ekran (nareszcie) -szybki i celny AF -bardzo wytrzyma?a bateria (to zaleta ca?ej serii EOSów) -nagrywanie bardzo dobrych filmów (z mo?liwo?ci? pod??czenia zewn. mikrofonu) -du?a matryca -szybki (jak dla amatora) tryb zdj?? seryjnych -dobrze dzia?aj?cy Live View -opcja zapisu zdj?? w formacie jpg+raw -i mnóstwo innych
Wady:
Ania napisa?a, ?e kiepska ostro??. Jest to mówi?c wprost bzdura. AF ostrzy szybko i bardzo celnie. Najpierw wypada si? nauczy? obs?ugi, a dopiero potem mo?na si? bra? za pisanie recenzji. Jakie wady ma 600D? -brak czujnika zbli?eniowego (kwestia przyzwyczajenia) -troch? ma?y uchwyt (grip poprawia wygod? trzymania) -odg?os AF na ?cie?ce d?wiekowej filmów (ale od czego s? obiektywy USM lub r?czna regulacja ostro?ci) -cena (to dla mnie najwi?ksza wada tego aparatu, cho? z drugiej strony jest wart swojej ceny)
Inny sprz?t dobrze znany i u?ywany przez autora:
Kodak Z650, Panasonic DMC-TZ6, Canon EOS350D, Canon EOS450D, kilka aparatów analogowych m.in. Zenit.
Podsumowanie:
Bardzo dobry sprz?t dla wymagaj?cego amatora. Bez porównania wi?cej zalet, ni? wad. Zreszt? wymienione przeze mnie wady to troch? efekt mojego czepialstwa, ?eby nie by?o zbyt ró?owo ;) Wszystkie z nich (nawet cen?- kupuj?c u?ywany) mo?na do?? ?atwo obej??, lub przyzwyczai? si? do innego rozwi?zania (jak w przypadku braku czujnika). A czytaj?c recenzj? Ani jako wad? doda?bym, ?e aparat sam nie chce robi? zdj??. No niestety tak to ju? jest, ?e aparat jest tylko NARZ?DZIEM i osoba, która to rozumie i która wie, ?e z ka?dym narz?dziem trzeba si? najpierw zapozna? b?dzie z aparatu bardzo zadowolona. Ja polecam :)

 

  autor: Ania
  email widać po zalogowaniu
  15-05-2011
wyposażenie w funkcje :  8
wygoda obsługi :  10
jakość wykonania :  10
zdjęcia :  10
cena/możliwości :  5
ocena globalna :  8
Canon EOS 600D :: sprawdź cenę ze skąpiec.pl
Do?wiadczenie autora w fotografii:
Mam go jedzien dzie?, jest jest z najnowszych modeli. Jest zaawansowany, niestety zosta? zakupiony za granica i nie mam instrukcji polskiej. Jak na pierwsze wrazenie swietny. Nie polecam tym któzy dopiero zaczynaj? historie z lustrzank?... Ja zaczynam i kurde troszk? za dobry jest.
Zalety:
lekki, nowy obiektyw kitowy, ?wietne kolory, odporny na wstrz?sy upadki i wode
Wady:
kiepsa ostrosc, cena
Inny sprz?t dobrze znany i u?ywany przez autora:
cyfrówki sony, sony alpha 390
Podsumowanie:
Jest bardzo dobrze wykonany, z perfekcj?. Leciutki dopasowuje sie do d?oni. Baaaardzo polecam

 
Portal w oparciu o engine OS/GPL Envolution 1.25 Korzystanie z Portalu oznacza zgod? na warunki Regulaminu i Polityki prywatno?ci.